Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet egentligen inte riktigt vad som händer bland mina släktingar och hur mina barn utsätts för psykiskt våld av dessa personer i det att jag blir kränkt som person och mamma, vet inte vilka som är med i "spelet"


men riktigt otäckt är det

så ni undrar om det som finns skrivet
här hos mig kan ha verklighetsgrund?
Hm,
ja, så är det nog.

Det känns som ett pågående brott
mot mig och fruktar så för mitt liv
men den ångesten erkänns ju inte.

Psyket säger bara att jag inte lever i verkligheten.

Så ja, jag har varit i kontakt med psyket
det har fortsatt, blivit sanslös verklighet


Jag vet egentligen inte riktigt vad som händer bland mina släktingar och hur mina barn utsätts för psykiskt våld av dessa personer i det att jag blir kränkt som person och mamma, vet inte vilka som är med i "spelet" som tror på mina släktingars ihop-bakade historia, jag har hört hur de pratat om mig, hur de ska få bort mig, att de vill slå ihjäl mig och en massa annat förutom allt de säger till mina barn och de som tror på mina släktingar och förföljer mig så närgånget...

Har de verkligen inget bättre för sig?

(Jag sitter här i ensamhet, utsatthet
förstår vad som händer runt omkring
men kan inte konfronteras med dom)

sån konfrontation görs i rättegången

men ingen polis vill avslöja
att de haft sex med de-närgångna
som att det skulle ha högre straffvärde
än det som fortfarande pågår mot min person.

Eller gör det inte det längre?

Har mina släktingar "vunnit" även denna gång?

Sitter där på sjukhuset och ser när de går ut från avdelningen
på en stol vid akvariet med en journal i mitt knä, de kände inte
igen mig, tycktes aldrig ha sett mig, rättar till min vita rock som
jag bär över mina jeans och tröja, är det namnbrickan som skyddar
mig från mina släktingar? Jag låter pennan i min hand kana ner i fickan
med den har jag precis skrivit ut kvinnan som min mor tidigare varit god man för, det gör bara så ont i mig att se min dotter så främmande långt borta från mig.

Mina barn betyder så mycket för mig

"Älskar dig också, mamma"









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-20 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP