Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag rann bort

 

en dag rann bort!
den kändes kort -

inget av det jag bort
blev tänkt eller gjort


det blev väldigt mycket sovet,
skopvis intjänades ovett

egentligen en väldig tur
är ensamliv då, eller hur?

att besparas tjat och tvist
är ett liv på grönan kvist

 

2023-01-20  23:05 

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-20 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP