Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett romantiskt CV

Hej!

Jag är en konsekvens
och mitt medvetande är en kosmonaut
som spejar ut mot horisonten.

Mina drömmar är vinden
på min vindpinade höjd.
Känslorna är vädret
med sol på mitt tak.
Min livsenergi är naturen
(den växte grönare förr).

När nattens vindar stormar
vaknar jag ibland i regnet
fast jag minns inte varför
det är iallafall bra att gräset vattnas.

Och om du här sår vackra frön
springer rosorna ut på min kind.




Fri vers av Månfare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-21 16:12



Bookmark and Share


  Reblah
Så vackert ??
2023-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Månfare
Månfare VIP