Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Aldrig glömt



Vikens vatten

klirrande av
isens skärvor

Kobbarna

intill varandra
längre ut

Friska mossans
gröna fäll

över stenar
bland grenar

vid strandens kant

För alltid
i minnet sparat

aldrig glömt














Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-21 12:01



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Vackert, både text och bild
2023-01-23

  Kungskobran VIP
Isens klirr är som musik och den gröna mossan publik i din fina dikt
2023-01-21

    Lena Staaf VIP
Vackert språk och stämning i denna dikt!
2023-01-21

  Larz Gustafsson VIP
Mycket fint och dito bild.
2023-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP