Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Droppande tårar


Gråt

Besökte en man som upplevt en personlig tragedi. I en trafikolycka hade han förlorat bägge sina föräldrar.
Han satt på verandan och tvättade sexåringens strumpor .Tårarna droppade i tvättbaljan. Tårarna från mannens gode vän började också droppa.
Men jag då?
Jag kände inte mannen var bara där som sällskap .Ändå började också jag gråta.
Jag tror att tårar är smittsamt.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-01-21 12:15



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Droppande tårar
och flödande
medkänsla...
Så sant!
Utmärkt formulerad
poesi!

2023-01-22

  Månfare VIP
Empati
2023-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP