Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


På färd i vår flod

-

Saker du tror

Synen du ser

Båten den ror

På livets flod

Forsande fram

Åror glömda

I födsel försvann

Troendet styr

I vattnet speglas

Den värld vi tror

Mörkbrun i färg

Eller turkos av liv

Årornas årtag

Bär glädje och tår

På flodresan vår

-




Fri vers av PFJS
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-01-21 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS