Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Guld

 

 

 

Rädsla är ett obehagligt välkomnande

I känslor av ångest och oro

Förstenar din kropp och din själ 

Låser fast livets lycka

av livets briljanta ljus

Låser fast all tilltro

av affirmationer och tankar 

Att allt är bra

            
                                        ~*~

             
             
                   Att äga tillit till livet gör dig RIK 

 

 

 

 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-21 13:12



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Lika skimrande vist som
skönheten i fotot…
2023-02-16

  Ninananonia VIP
Klokvackert och bättre än guld!
2023-02-13

  Anya VIP
Tillit är sannerligen en gåva.
2023-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2023-01-23

  Maria Sundelin VIP
Kloka ord
2023-01-23

  Peter G VIP
Kloka och tänkvärda rader!
2023-01-22

  Blomma-Stjärna VIP
förtröstan på livets goda är guld värt!
2023-01-21

  Solstrale VIP
Klokskap delux!
2023-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP