Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
större tolerans


Ironi från en alkoholist

Jag tror jag emigrerar till England. Där är det större tolerans för fyllskallar.




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-01-21 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP