Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hast du pommes?

jag har cyklat hit
från berlin

medan regnet föll
som vore det midsommar
på dalarö

min lådcykel krympte

och blev liten
som herr nilsson

men det är okej

bara det finns pommes

eller fritter,
som dom säger i danmark




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-21 22:10



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den texten gav ett småleende
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP