Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Afforismerna frodas ... Befäste dessa i ord under april 2013 - idag i 2023, känns det som om orden börjar få fäste med sin innebörd och mening i verkliga livet som pågår här och nu ...


Tänker lite som så ...

... att om jag låter dig komma
så där som jag vet att du vill

... bara lite, lite till ...

så låter du mig ej
någonsin gå ...

och att du då
kanske stannar 
och förblir med mig ...

... som faktiskt är
så där alldeles perfekt ämnad
bara för dig ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-22 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP