Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vittrad fornlämning

Jag tittar mig i spegeln
men vänder snabbt igen.
Att fasas är nu regeln
var gång jag ser i den.

En fullkomlig främling
jag ser i ögonen.
En vittrad fornlämning
från alltför länge sen.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-01-22 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP