Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tider

I väntans tider går vi jämt,
det är vår tids livsprojekt.
Närvaro är blott ett skämt,
drömmarna slår till direkt.

Tankar på en morgondag,
hindrar oss att vara kvar
i nuets alla företag.
Trots att det är allt vi har.

Drömmarna är längre fram,
väldigt sällan nu och här.
Var tanke är så skyndsam,
till något som ej finns där.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-01-22 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP