Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min upplevelse


Hon behöver inte mig

Hon behöver inte mig
Hellre en cigarett
Hon behöver inte mig
Alltid cola
Hon behöver inte mig
En grogg när hon är ledig
Vad ska hon ha mig till?
En dörrvakt
En ordningsvakt
En polis

Jag vill inte längre.




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-22 09:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP