Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skarv?

 

Skarv

som fötter  på golv

skarvar   mitt liv

glipa efter glipa

stör det mig  aldrig

det är   naturligt

att kliva   över

bara gå 

vidare 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-22 10:07



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Fin metafor :)
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP