Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
mobiliseringen för att välkomna gästerna under särskilda operationer på Sveriges territorium görs med ytterligare 290 poliser i Stockholmsregionen, där de under 14 dagar kommer att aktivera ring- och spindelförberedelserna inklusive evakuering av kungahus


Bläckfiskmaffiakrig omger Sverige.

Lista: Våldsdåden i Stockholm (msn.com)

*Åttaarmad bläckfisk.

Precis som det kurdiska folket har sträckt sina tentakler över Sverige,  också ryssarna vill bryta sig från vanan att stanna hemma! det vill säga i Ryssland.

Och i själva verket är det nonsens att slåss på det territorium som faktiskt var förenade av hedningarna och familjen mellan ryssar och ukrainare under en respektabel period av 76 år.


"En ukrainsk flykting sa att när vi kämpar på fronten vid våra gravar, kommer historien att döma oss och nämna att vi var hedningar, fina och svågrar och inte skurkar, utan bara våra ledare eller hatiskt blod för en liten stund. prostituerad fru".

Kontaktlinjen mellan de stridande styrkorna sträcker sig över hundratals kilometer.” i utkanten av staden Bahmut. Cirka två kilometer i den riktningen finns ryssarna...

Krig i Ukraina. Vladimir Putins propagandister åskar och blixtar: "Vi borde skicka soldater till Berlin och Paris" även om det verkar som att vi kämpar för att återerövra de territorier som förlorats av den judiska bläckfisken, så tror jag inte att det är bra att upprepa den speciella operationen på bläckfisken med skakade tentakler, det vill säga Ukraina i ruttnande tillstånd under Zelensky ambitionen att äga landet självt.
Ukraina är inte hans, han tillhör Ukraina  som varje mänsklig själ och jagad vagabondhund.men han tillåter inte ens minoritetsspråket, bara det ukarinska, en rysk dialekt, han är en bagelskit och envis och emot korrekt litteratur: säger kommissionen för minoritetsspråk i Venedigkommissionen för minoritetsrätten.

Västvärldens "obeslutsamhet" att snabbt skicka tunga vapen till Ukraina "dödar ännu fler av vårt folk", varnade presidentens rådgivare Volodmir Zelensky. Vi kan inte visa er horisontlinjen, för vi måste hålla oss dolda i skyttegravarna, på dessa positioner som försvaras av ukrainarna. De är oroliga för att utan mer modern militär utrustning, som erhållits snabbt från de allierade, kommer de inte att kunna inneha dessa positioner."

Vladimir Solovyov, rysk tv-producent säger det
"Vi borde skicka trupper till Berlin! Och låt oss inte dra tillbaka dem därifrån!
Macron sa att han erbjöd lätta stridsvagnar. Så vi måste skicka trupper till Paris också!
Och låt oss aldrig dra tillbaka våra trupper därifrån!
Gorbatjov och Jeltsin dårar drog tillbaka våra trupper från Östeuropa.
Dumma Chrusjtjov stängde vår bas i Finland.
Efter andra världskriget ockuperar amerikanerna fortfarande stora delar av Europa.
Deras trupper är stationerade där! och varför inte vi?
Vad letar vi efter hemma?!" i Ryssland och Ukraina måste vi agera mot de verkliga fienderna där", sa han upprört i Moskva, där dussintals medlemmar av kommunistpartiet lade ner blommor vid Vladimir Lenins grav, vid tillfället av hans 99-årsdag efter bolsjevikledarens död.

I Moskva lade dussintals kommunistiska partimedlemmar blommor vid Vladimir Lenins grav, för att markera 99-årsdagen av bolsjevikledarens död.

Situationen vid fronten är inte gynnsam för Ryssland, medger Ghenadi Ziuganov, presidenten för det ryska kommunistpartiet: "Under de kommande tre eller fyra månaderna kommer vi att behöva hantera radikala förändringar i frontlinjen. Varför? Eftersom den europeiska och amerikanska industriella militära potentialen är ganska hög. De kommer att börja leverera vapen och skicka begåvade människor till Ukraina, de kommer att mobilisera dem mot Ryssland. Vi har ingen rätt att acceptera det. Av dessa skäl måste vi göra allt för att lära av Lenin hur man vinner. Lenin vann under mycket svåra förhållanden."

Under tiden, i Kiev, i närvaro av Volodymyr Zelensky och hans fru, ägde begravningar rum för inrikesministern och de andra tjänstemännen från ministeriet, som dog i den kraschade helikoptern i en förort till Kiev, nära ett dagis.

Totalt dog 14 personer, inklusive ett barn, i tragedin.
Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2023-01-22 11:21Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.msn.com/sv-se/nyheter/utrikes/bedragarna-trappar-upp-jakten-p%C3%A5-svenskar/ar-AA16BMB5?ocid=msedgntp&cvid=b2bc194b6f65488897e59bfe71fa8d8a

2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP