Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fundra


Opus 8579

 

 

Undrar hur många

texter på Poeter som

har sitt ursprung i

ChatGPT kanske dags

ta fram papper och penna

 

eller skrivmaskin

och sluta publicera

texter istället

spara för framtida bruk

längst ner i byrålådan




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-22 11:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En byrå har snart väl varenda kotte, men vem vet vad som bör vara ett motte, ett motto vet jag vad det är, samt ett måste som ställer till besvär, men inte detta eviga som tjatter, det liknar nyår med dess hörbara smatter...
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP