Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela?

 

 

 

 

H

       E

L

         A

H

         E

            L

A

ord kan det

men bara

när man verkligen

förstår dem?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-01-22 12:13



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En mycket klok tanke! Spännande utformning av dikten!
2023-01-30

  Susen VIP
En tilltalande layout som fångar mig att läsa H E L A. Tänkvärt
2023-01-24

  Kajan VIP
Och fantasifull typografi .
2023-01-23

  Kajan VIP
Men kanske kan de verka undermedvetet ?
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP