Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valstakt på räls

Valstakt
Allt går som på räls sa man som brukligt förr säga vad man vill men det uttrycket kan várà tvetydigt alltså det som nu kan befinnas i att vara som i så…som i rälstakt. ”På räls” jag tänker mig tågrälsen som vanligast till att koppla in på. Men nog inte så klokt val i att gå på en tågräls farligt minst sagt, då är det ju klart bättre val i att köra en vals som vanligt på genrer schangtilt som den är avpassad för, den vanliga styrdansen älskar jag att dansa i lätt i att följa med föraren även då.
Vilka än turer man nu tar vals, schottis, tango fridans eller …så är det ännu trevligare nu att gå ut och valsa än tidigare man ska med varandra bedriva schangtilt av rörelser så långt som det går.
Så därför nya kliv blir nu mitt liv framöver inte så stora men små kliv i valstakt.
Kanske synas därute i sömmarna påpälsade för vintern som är bister men i valspromenader ordnar sig alltid och sedan får man se och se till så att inte blir påkörda av tåget.

Hälsning från
En dans och sångnörd

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-22 14:26



Bookmark and Share


  Susen VIP
Här spritter det i danstakter minsann! Glädjefullt
2023-01-24

  Niliboy
Själv har jag slutat dansa, är för skröplig, men tittar gärna på Lets Dance i fyran! Allt gott!
2023-01-24

    Lena Söderkvist VIP
Musik är så roooligt. Brukar dansa-gympa till all möjlig sorts musik, alltmedan katten springer i vägen med flit. Förstår ditt "nördskap", och tycker att du förmedlar det med både stuns ch fantasi. Själv är jag nörd på Gotland och fossilletning. Kul syntes av ordspråk och verklighet du kommer med.
2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP