Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre utropstecken på denna korta text - vilka/vilket borde strykas? Eller rentav alla?


Tårar som rinner

 

Tårarna jag rinna låter
säger hjärtat, själen. 

Det är inte jag som gråter,
trots den smultna tjälen

Nej, det finns en diagnos:
torra ögon nu, förstås!

Dags att droppa ögondroppar,
snabbt de tåraflödet stoppar

 

2023-01-22 16:53




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-22 16:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skönt att det finns hjälp som stoppar tårflödet.
2023-01-23

  limerick
Mycket fin dikt!
2023-01-22

  Ulf Carlsson VIP
Behåll utropstecknet efter "förstås"! (med långt å-ljud i finlandssvenskan?)
2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP