Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranden


där landtungan når
det böljande vågornas salt

sakralitetens liv























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-01-22 16:49



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Psaltaren? Naturalism i kombination med Katolicism? Fin men den fungerar inte riktigt för mig. Det har och göra med det 'sakrala', för det är för mig alltför förknippat med det gudomliga och framförallt kristendomen. Ord. Men du kanske har stoppat tungan någonannanstanssalt. Nåväl. Fint jobbat, hörru!
2023-01-25

  SpamPippiL VIP
Här är det Atlanten som slår. Ingen limoncello men mycket poncha.
2023-01-23

  lodjuret/seglare VIP
Stunden är het, havet är salt,
orden läsbara och det är nog allt.
2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP