Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek med eller utan namn och ansikte

Mina barn är vuxna
Jag är så glad att de är det
för även om de som barn
var det bästa som hänt mig
var det ett stort ansvar
att vara ensamstående mor
dygnet-runt-jour

njuter idag av
att vara pensionär
och styra över min egen tid

Mina barn har bra förhållanden
jobb och egna barn
De är så vackra, snälla, kloka
så underbara de kan vara
i vår värld -
i vart fall då och då
och nästan alltid i mitt hjärta

Mina vänner är få
kloka, roliga och underbara
delar med sig av
många erfarenheter
och vi möts
precis som jag och mina barn möts
inte bara i den sinnliga verkligheten
utan också i den virtuella

Om jag nu tänker kärlek
säger namn
och ser ansikten
och i tankarna sprider min omsorg
når kärleken då
når den ut
undrar jag
kanske når den fram bara om jag gör
kärleken synlig?

Skriver min kärlek i ord
för säkerhets skull;
Kärlek
Välfärd
Välbefinnande
Humor
Lek
Meningsfullhet
Allt det bästa
till er alla
underbara
antingen jag kan se ert ansikte
eller inte!

- klickar på publicera!

Önskar

Nu når orden och min mening ut
för dem som läser når de ända fram
hoppas jag -
Ha en bra kväll!



































Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-22 17:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken värme dina ord utstrålar. Tack för att du bjuder på denna. Dina ord sprider ljus och påminner om allt jag har att vara tacksam över, som dig, fina poetvän.
2023-01-23

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar ödmjukhet, tacksamhet och livsglädje.
2023-01-23

  Respons VIP
Viktigt att formulera kärlekens och omsorgens ord.
2023-01-23

    Lena Söderkvist VIP
Jag tror att de flesta känner av någon annans kärlek och omtanke. Rart skrivet av dig i alla händelser.
2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP