Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


I blickfånget


Ett disigt lugn
vilar över viken

En andes dräkt
så gnistrande klar
betäcker varje gren
och blad

Sådant är
mitt blickfång i dag

När jag andäktigt
står där helt stilla kvar

Och låter det jag
upplever och ser

En stund i minnet
finna ro och vila




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-22 18:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Sådana vyer ger verkligen en känsla av andlighet. Fint skrivet och fotat!
2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP