Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVART IS


Jag skulle kunna halka på min egen yta
oavsett tid på lugnet

hittills har jag sandat mig sträv
nu samlar jag på mig vägsalt och
slickar mina läppar

orden jag varken sa eller skrev svider
och vattenplaningen i somras när jag väntade på fäste
har jag glömt

nu spricker isen och jag står långt från land
blicken är varken vänd mot kärlek eller hopp
endast till en kraft över mitt huvud




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-01-22 19:44



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Låter som det romantiska geniet när inspirationen uteblir.
Väl genomförd och humoristisk metaforik!
2023-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP