Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hackern

albin blev
hitskickad
för att
sabotera
mitt liv
och leverne

personalen
älskar fanskapet
och tror att
de kommer till
himmelriket
pga det

de ska så
försiktigt
tro att
det här
inte är min värld
utan albins
tills jag
sluppit ut
ur silo




Fri vers av SatansSon
Läst 48 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-23 07:49



Bookmark and Share


  Koloristen
fridstörare är av ondo, helt klart.
2023-01-27

  Månfare VIP
Tror inte han blev skickad av nån, det låter orimligt.
Folk kan vara jobbiga ändå och det är personalens jobb att behandla alla ok, även Albin.
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon