Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klär av

Alla känslor

Se igenom

Draget av

En vind

Sårbarheten

Tydlig

Vill försvinna

Rädslan

Tar för mycket plats

Mästra kämpa

Visar det är

Ett innbyggt mönster

Ett steg i  taget

Genomför känslan

Blir bättre och bättre

Lita bara på dig själv

Låt hjärtat fyllas

Av ro och fred

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-23 08:18



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en väg från kaos av känslor till ett hjärta som fylls av "ro och fred"
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP