Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vakna upp mina mardrömmar!

 

Vakna!

Vakna upp!

Håll sig vaken!

 

Mina mardrömmar!

 

Dags för mig att lägga sig

Dags för mig att gå i djup dvala

Dags för mig att du besöker mig

 

Mina mardrömmar!

 

Stryp mig!

Hugg djupt i mig!

Tortera mig!

 

Mina mardrömmar!

 

Se mig lida och brinna i sängen!

Hör mig skrika så att mina grannar klagar!

Ha och äg mig för alltid som din dödligt vapen

 

Mina mardrömmar!

 

Visa världen hur mäktigt du är!

Visa mig hur djupa är dina rötter i min själ!

Visa din mörka värld genom mig världen över

 

Mina mardrömmar!

 

Lär världen hatet genom mig!

Lär världen mörkret genom mig!

Visa ondo med och igenom mig

 

Mina mardrömmar!

 

Sluta aldrig tortera mig!

Sluta aldrig håna mig!

Sluta aldrig våldta mig!

 

Mina mardrömmar ni äger mig för alltid!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-01-23 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP