Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


ETT MINNE BLOTT

medan hon låg där 

                    "där innerst inne"

innesluten i sitt jag

         kysste hon allt farväl

                         solens stråkar spelade

visade dragen av verkligheten

          i  en symfonisk alliteration

 

                  förmedlade sinnets ointresse

men känslan rös av harmonierna

             dock tillstods inte befrielsen

klotterplankets övergrepp  

       där hon uthängts    
                                      inhängnade nu hennes frimod

kvarstoden av lyckan 

gjöts in i grå betong

                                    fågelsång ett minne blott

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-01-23 11:18



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text som berör mig starkt.
2023-01-24

  Susen VIP
En smärta där utsattenheten, maktlösheten förgör lyckan. En stark text som berör
2023-01-24

    Lena Söderkvist VIP
Rykten kan vara så infernaliskt elaka, men sårar mest när vänner tar dem för sanna... fast då kan man å andra sidan undra över vad vänskapen var värd. Falskspel är iaf det fegaste jag vet, praktiseras bara av sådana som inte fattar själva att de är losers.
2023-01-24

  Öknens Ros VIP
Att vara den som är utsatt utan makt, att inte kunna försvara sig och den människa man är måste skapa ett trauma som sätter spår i ens person.
2023-01-24

  Respons VIP
Starka ord om trauma och utsatthet!
2023-01-24

  Respons VIP
Starka ord om trauma och utsatthet!
2023-01-24

  Blomma-Stjärna VIP
en ledsen dikt om vad som kan hända
med den som blir utsatt för övergrepp
här är det klotterplankets övergrepp
"där hon uthängts"




2023-01-23

  Anya VIP
Din text skaver och det är snyggt. Vackert men så kommer klotterplankets övergrepp som får mig att tänka. Vi människor kan vara så grymma, men jag tänker att man kan bara börja med sig själv. Bestämma sig för vad man vill vara för människa.
Din text väcker tankar, som du ser. Bra!!!
2023-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP