Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Swedish candle went out we are nobody's.

 

 

Det svenska ljuset har slocknat,
vi är ingens.
Uptuza bläckfisken arbetar med sina 8 par armar.....maffiotiska sådan.
efter 8 år har han 8 svenska partier.


Högerregeringen valdes för första gången på 8 år i Sverige.

den 16 maj 2022 Av de 8 svenska partier som är representerade i landets lagstiftande församling har endast två små vänsterpartier uttalat sig mot att gå med i den nordatlantiska alliansen.

 

Erdogan sa för 2 timmar sedan att Sverige inte kommer att få någon hjälp från Turkiet, och svaret är kategoriskt "NEJ" till att gå in i NATO.


Vi är vanhelgade som nation och som land. Europa ser oss inte heller bra.Våldsamma demonstrationer framför svenska ambassaden i Bagdad (expressen.se)

Våldsamma demonstrationer utanför svenska ambassaden i Bagdad (expressen.se)

Turkiet rustar upp – ökar pressen på USA (expressen.se)

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8J9bxG/erdogan-sverige-far-inget-stod-fran-turkiet

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-01-23 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP