Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har sett alldeles för många relationer vilka kunnat ha blivit så innerligt lyckliga bli till rena helveten på grund av sådant som det här ... - Insikter och tankar befästa i dessa ord publicerade tidigare i maj 2013! Tack och lov utvecklas insikterna med


Det är inför och under ...

... själva förspelet
till den kommande relationen
vi genom att vare sig
verkligen se eller lyssna
på varandra 
i den initialt allra mest
väsentliga situationen ... 


... lägger grunden till 
det avgörande felet
vilket under själva relationen
senare gör det så svårt
för oss att hålla ihop ...

... Något som i det läget
ofrånkomligen leder till 
att vi i det där för oundvikliga efterspelet
hur vi än försöker
och eller 
hur mycket vi än det vill ...

... gräver den grop
i vars djup vi begraver allt det fina
vi missade att vårda tillsammans
innan vi slutligen säger adjö
och skilda vägar i våra liv vandrar ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-23 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP