Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ingenting

Om man eldar upp min cello
med stråke, harts och sträng
Pulveriserade tongångar
i en atonal refräng -

En begravning blir ett tyst vimmel
Kvar en stunds glöd och skimmer
Spridda skurar, skogsmark, timmer
Tårar från en sorglös himmel




Fri vers av Lilla vän
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-23 19:56



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Pulveriserade tongångar...vilket talande uttryck när inte längre instrumentet finns:-) Snyggt sammansatta rader i vers två.
2023-09-02

  etletlien
kommer ihåg fotografiska museet

de hade vinylspelare som brann

de kunde spela ett tag :) <3

"konceptkonst".....

analog låter bättre!
2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän