Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vibrationer

 

 

Mystikens kärna
är ett ögonblick i världen
som organiska
förnimmelser
och omänskliga
föreningar

Osynliga frekvenser
i erotisk olycka
är gudinnor frihet
Gudomliga energier
Misslyckade drömmar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-01-23 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP