Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sjöjungfrus rehabilitering

mitt inre
är här hos dig

det är som
porlande vatten

över hornhinnan
kindbenet
och in längas ryggraden

friheten är absurd
uppe vid ytan

som att kunna andas
bara sekunder från
acklimatiserade hjällar

jag hade setts
från Svarta Pärlan

locka ner dig
djupt i det blå

bärandes vackert hår
trots fena

men istället
såg du mig


min kropp är
yoga och breathwork

mitt inre
kaosartad poesi

men min sång
av siren

blott rädsla

för min egen
ytas spegling









Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-23 23:00



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Gillar avslutningen, omedelbar, skarp.
2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP