Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JABBA


Nog kan jag kasta ur mig mer än vad som är nyttigt
men knappt slänga käft längre
jargongens oskrivna regler rör sig ständigt
jabbar slår en högerkrok parerar

rastar alltid min underdog
tolkar av gammal vana utan parlör

vet vem som styr nivån
vem som äger dramaturgin
vem som fyller i meningar med högt skratt i slutet
vet vem som bestämmer hur mycket våra nyanser
av behov matchar och glider in varandra vått i vått

hänger just nu löst i ett sammanhang
där det finns vinnare som aldrig ser sig om




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-23 23:31



Bookmark and Share


  etletlien
"why are you playing?
nobodys listening?"
- they never did
(dramat titanic)
2023-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP