Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


framför

 

 

 

ordet

 

vid fönster utåt

i gryning

 

ändras färger

och vi andas

 

djupt 

 

sökande 

under vårt vidsträckta

med tiden och väntan

 

i förnimmelse

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-24 07:58



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Allt Ä R rörelse,
men vi försöker
frysa tiden.
2023-01-24
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP