Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undergång

Jag dricker mitt melankolium
till bilderna av undergång
får inte plats i mitt huvud
detta ständiga ljud
hur jag vill
att det ska bli min vän
ännu en dag
jag drar mig sakta tillbaka
för att aldrig återvända




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-01-24 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP