Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rökmoln

Träden ser frusna ut

Nu när snön har rasat från de nakna grenarna

Kylan har gått från krispig till rå

Biter sig fast i oss nu

 

Vintern har sina upp och nedgångar

Ser på träden som står där gråbruna

Medan de längtar efter sommarens grönska

Eller saknar den vita narniadräkten

 

Hukade människor skyndar försiktigt i halkan

Vill komma fram till målet snabbt

Samtidigt som de inte vill sätta några rovor

Kyla och värme går sida vid sida

Medan vintern andas ut vita rökmoln i gryningen




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-25 06:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser din text och längtar efter våren.
2023-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP