Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den visuellas dilemma


Att se eller höra #Att musiken 30

 

 

hans toner
gav mig mod en gång


i skräcken inför
den första enkla 
ögonoperationen:

- om jag får välja,
blir jag hellre blind
eller döv?? -


Beethoven gav svaret,
att aldrig kunna lyssna på hans musik
vore värre än värst

scalpellen
fick skära fram
bättre syn.

 

 

 

2023-01-24   16:51

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-24 15:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Larz Gustafsson hur definierar Du "konstruktiv kritik" på en text ???
2023-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Den musiken skulle jag se det som en förmån att få slippa.
2023-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP