Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Muslimer demonstrerar för frigivningen av Tate Andrew som var orättvist fängslad i Rumänien !och ännu ett dressyrdrama i Sverige med tatueringen "Greta äger dig" som går världen runt.


Muslimer demonstrerar för frigivningen av Tate Andrew.

I Turkiet demonstrerar,Grekland, Indonesien och Bagdad och andra länder mot Sverige, samma muslimer som också började bränna Rumäniens och Sveriges flagga och kräver att Tate Andrew som orättvist satts i fängelse i Rumänien ska släppas!

Rumänska myndigheter har tillåtit britten Andrew Tate att skicka sitt första mejl sedan han skickades bakom galler. Miljonären passade på att klaga på de tillstånd han utsätts för i fängelset.

Miljonärinfluencern och före detta professionella kickboxaren har suttit inlåst i ett fängelse i Rumänien sedan slutet av december.

Han och hans bror, Tristan, greps av myndigheter i Rumänien efter en storskalig razzia den 29 december och har suttit bakom galler sedan dess. Begäran om att avsluta 30-dagars fängelseperioden avslogs. Fesify YouTube-kontot publicerade utdrag ur nämnda e-postmeddelande som skickats av Andrew Tate: "Jag kommer att skicka mina dagliga lektioner från en orättvis fängelse till dig. De försöker få ner mig. Kastas inne i en cell utan ljus. Kackerlackor, löss och vägglöss är mina enda vänner på natten.

https://twitter.com/Cobratate/status/1617249659147407361?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1617249659147407361%7Ctwgr%5Ed56d1cd9860f9eaaf0ed24f23fb965f9e81704f4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fstirileprotv.ro%2Fstiri%2Factualitate%2Fandrew-tate-se-plange-de-gandaci-si-lipsa-luminii-naturale-in-primul-e-mail-trimis-din-inchisoare-nu-ma-pot-infrange-video.html

 

 

 

 

"När vakterna tar med mig från rättssalen förblir jag absolut respektfull. De försöker gjuta hat i mitt hjärta. Men snälla och tack, stanna hos mig hela tiden. Våra vakter gör bara sitt jobb, de har familjer att föda i svåra tider. Glöm inte ditt uppförande." "De försöker bryta mitt järnsinne med orättvis fängelse. Min absoluta respekt för alla runt omkring mig är min absoluta upprorisk handling. De kan inte slå mig", enligt uppgift sa Andrew Tate i e-post, enligt LAD-bibeln. Tate-brödernas rumänska förmögenhet är under beslag.

https://www.youtube.com/watch?v=oOa0_TIvHQc&t=44s

 

https://www.youtube.com/watch?v=VHeB-e9jXh8

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2023-01-24 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP