Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Är trött på att vara trött.
Orkar inte vara ledsen mer.
Dem säger att kärleken är störst.
Men ingen här är redo för de.

Jag andas, tar en nypa luft.
Låssas som livet leker och
spelar på de.
Dem säger "du är fortfarande ung".
Som att det vore fel att vara de.

Många bra egenskaper, och många bra egensaker.
Jag vill inte alltid komma först, för jag var inte född till de. Men att kärleken är störst, finns det ens någon sanning i det....




Fri vers (Fri form) av Reblah
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-01-24 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reblah
Reblah