Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dansen

Så såg han på
när de virvlade i dansen
som inte var för honom
aningen skamsen
över oförmågan sin
att föra eller följa
över att längtan att få vara med
ej gick att dölja.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-24 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP