Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer inte att bevisa mer



Att jag duger att jag räcker ändå
Jag tänkte på alla som gått
låt dom gå
ett tomt rumt är vackert när solen ligger på

Jag höll för hårt i de som inte ville ha mig
jag borde låtit dem gå

Tung snöskottning
te i kvällen
stjärnorna glittrande ovanpå

Jag vill både säga tack
och förlåt




Fri vers av Ökvinnan
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-25 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan