Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla vackra


Maskrosor

Ni var ljusen
vår framtid
vårt lugn
som vi predikade
kärlek och framtid för

Våra barn
som vi gett vår
tro samhörighet
för allt levande

Var det arv vi
lämnade efter oss
till dem

Samtidigt visste vi
just det var vårt största
misslyckande




Fri vers av Irene Backström
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-25 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström