Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fattat.


Överenskommelse (Falska relationer X)

 

Om dina barder skall tros

är spetsen du kilar in i mitt hjärta,

     ditt slag,

det släpade tråget upplöst av ljud,

     ditt blod,

sjön, dess insisterande förbrytelse,

     din födelse

och de madrasserade gravarna av fiender och vänner,

     din säng.

Du kan bara krossa mitt hjärta.

Om så kommer barderna att besjunga mig med dig,

döende men naturligt agerande.

Det är allt du kan göra.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Koloristen
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-25 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen