Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuttersmycket

Ensam.
I skräckens palats.
Skadeskjutna enhörningar haltar.
Men inte som jag.
Inte som du.
Kanske känner vi igen oss.
Kanske byter vi roller.
Kanske är det ändå så.
Jag låtsas vara
skeppets kuttersmycke.
Mitt namn: Den vita liljan.
När jag slår ut mina vingar.
En annan verklighet öppnas.
Minns gårdagen.
Som om den vore en evighet.
Som om jag var en haltande enhörning.
Skadeskjuten.
I skräckens palats.
Ensam.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-25 07:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Maskerar jag mig för att kunna läsa tidningen i ett fikarum? Gömmer jag mig bakom den för att dölja att jag 'tjuvlyssnar' på vad andra kanske har att säga om 'varandra'? Är en vit lilja 'mera värdefull' än den röda nejlikan?
2023-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP