Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om medmänsklighet

 

 

Vänlighet och hjälpsamhet

flyger med fria vingar

 

hindras inte

av gränser, språk eller religion




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-01-25 09:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Absolut sant!
2023-02-05

  Feminaz
Syre i livet är att möte medmänsklighet!
2023-01-26

  Niliboy
Nej, vi har många att vara solidariska med!
2023-01-26

  Sparvögat VIP
Så fint tecknar du orden om medkänsla och acceptans ~ vänlighet…
2023-01-25

  Blomma-Stjärna VIP
Det levande livet gestaltat i få vackra ord med mycket luft omkring - snyggt!
2023-01-25

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om vad som gör vår
värld till en bättre plats att leva i.
2023-01-25

  Öknens Ros VIP
Kloka ord i dessa egoismens tider.
2023-01-25

  Anya VIP
Precis. så är det. Gäller att försöka göra det lilla man kan....tänker jag.
2023-01-25

    Lena Staaf VIP
Absolut! Och drt kostar ofta så lite men innebär så mycket.
2023-01-25

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
Kramar
2023-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP