Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


LÅGEFFEKTIVT


solsken 

ger oss

månsken 

 

solenergi

ger oss

upplysning


månsken sänker 

efterfrågan på

ljusa idéer 

 
månbelyst gata

sparar på el

absolut inget fel

 




Prosa av Solstrale VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2023-03-10 08:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Just så!
2023-03-15

  Bodingen VIP
Om gatubelysningen är släckt så sparas det på el, däremot ökar rånrisken och då sparas det inte på krutet.
2023-03-12

  Respons VIP
En kort och sparsam energi-dikt. Passar bra just nu!
2023-03-11

    Lena Söderkvist VIP
Vist och roligt - och vilken bild!
2023-03-10

  Eva Helene VIP
Så fint i ord och bild!
2023-03-10

    Julia Engström VIP
Vackert!
2023-03-10

  Kajan VIP
Klurig text, med fantastisk bild till.
2023-03-10

  Maria Sundelin VIP
Kul liknelse
2023-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP