Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi sprang bort från oss själva

 

Jag!

Sprang bort från mig själv

Och följde efter min skugga

 

Vi trängde oss djupt i det oändliga

Vi lekte tiden ut

Vi kände oss fria

 

Min skugga!

Sprang bort från mig själv

Och följde efter mig

 

Vi hade inga mardrömmar längre

Vi hade inga skulder längre

Vi hade oss varandra

 

Tiden förblev obrukbar inom oss

Döden förblev ofruktbar inom oss

Ensamheten förblev till liv inom oss

 

Vi!

Jag och Naji!

Sprang bort från varandra!

 

Och förblev till en saga!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-01-25 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP