Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig förlorad

Allt finns kvar

Du finner möjligheter

Hoppfullhet värme

Livet cirkulerar

Följ med i kraftstationen

Lys upp

Strömmen är

Där fortsatt

Finn i mitt punkten

Stöd glädje saknad

Kom hem bli hos mig

Aldrig förlorad

I stunder här och nu




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-25 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP