Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Världen av potential

-

Svävande, rusande

Osynligt diffusa

Vågor så djupa

Sannolikhetens

Mystiska värld.

-

Potential, inte mer

Finns inte

På riktigt

Tills någon ser

Formen de tar.

-

Här och där

Överallt

Blir potential

Till allt

Världen är.

-

Det finns

Något fint, vackert

Potentialen

Blir helheten

Förverkligar en värld.

-

Vi kan

Tacksamt se

Beskåda den

Potentiellt

Varje dag.

-




Fri vers av PFJS
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-25 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PFJS
PFJS