Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Sådan sorts personlighet?)


Intresserad av tidtabell?





För en resa som redan
utgått till ett slutgiltigt
svar?









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-25 15:29



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
81,2 år enl statistiken
2023-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP